NEWSLETTER

Συπληρώστε το email σας
για να λάβετε τις προσφορές
και τα νέα της Bookstation

Κατηγορίες / . / Πληροφορική / Ηλεκτρονικοί υπολογιστές / Ηλεκτρονικοί υπολογιστές - Προγράμματα / Οδηγός του Ελληνικού Microsoft Office 2021 Όλα σε Ένα

SΜΑSΗ CUΤ ΡΒ

Οδηγός του Ελληνικού Microsoft Office 2021 Όλα σε Ένα
Peter Weverka

Εκδόσεις
Μ. Γκιούρδα

ISBN: 978-960-512-757-2
Μετάφραση: Γκλαβά Μαίρη
Σελίδες: 800
Σχήμα: 170 × 240 mm
Εξώφυλλο: Χαρτόδετο
Ημερομηνία έκδοσης: 07/07/2023

Τιμή | 49.5 €

προσθήκη στο καλάθι

 

Αυτό το βιβλίο απευθύνεται σε χρήστες του Microsoft Office 2021 που θέλουν να φτάσουν στην καρδιά του Office χωρίς να χάσουν χρόνο. Μην χρησιμοποιήσετε αυτό το βιβλίο για να μάθετε πώς λειτουργούν οι διάφορες εφαρμογές του Office 2021. Χρησιμοποιήστε αυτό το βιβλίο για να μάθετε πώς μπορείτε να εργάζεστε όλο και πιο γρήγορα με αυτές τις εφαρμογές. Σας δείχνω όλα όσα χρειάζεστε για να αξιοποιήσετε στο έπακρο κάθε εφαρμογή του Office. Στη διαδρομή αυτή, θα διασκεδάσετε και λίγο. Ανεξάρτητα από τις δεξιότητές σας, αυτό το βιβλίο θα σας κάνει έναν καλύτερο, πιο ικανό, πιο σίγουρο χρήστη των εφαρμογών του Office 2021. Αποτελούμενο από δέκα μέρη (μίνι βιβλία), αυτό το βιβλίο είναι ο οδηγός σας για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις εφαρμογές του Office. Είναι γεμάτο με οδηγίες, συμβουλές, συντομεύσεις και συμβουλές.

Το Μέρος 1, εξετάζει τις πολλές εντολές και λειτουργίες που είναι κοινές σε όλα ή σε μερικά από τα προγράμματα του Office. Το Μέρος 1 εξηγεί το χειρισμό κειμένου, τα εργαλεία γλωσσικού ελέγχου και τις γρήγορες τεχνικές που μπορούν να σας κάνουν πιο παραγωγικούς στις περισσότερες εφαρμογές του Office.

Το Μέρος 2, εξηγεί τις πολυάριθμες δυνατότητες του επεξεργαστή κειμένου του Office, όπως πώς να δημιουργείτε μαζικά επιστολές έως εκθέσεις. Χρησιμοποιήστε τις τεχνικές που περιγράφονται εδώ για να δημιουργήσετε πίνακες, να διαχειριστείτε στυλ, να μετατρέψετε το Word σε πρόγραμμα επιτραπέζιων εκδόσεων και να εκτελέσετε γρήγορα εργασίες, όπως είναι η αποστολή μαζικής αλληλογραφίας. Ανακαλύπτετε επίσης πώς μπορείτε να λάβετε βοήθεια από το Word για τη σύνταξη ευρετηρίων, βιβλιογραφιών και άλλων στοιχείων που ενδιαφέρουν τους ακαδημαϊκούς και τους συγγραφείς αναφορών.

Το Μέρος 3, δείχνει τους πολλούς διαφορετικούς τρόπους να κάνετε πράξεις με τον χειριστή αριθμών του Office. Μπορείτε να μάθετε πώς να σχεδιάζετε φύλλα εργασίας που είναι ευανάγνωστα και κατανοητά, να χρησιμοποιείτε κανόνες επικύρωσης δεδομένων για να μειώσετε τα λάθη εισόδου, να γράφετε σημαντικούς τύπους και να αναλύετε τα δεδομένα σας με Συγκεντρωτικούς Πίνακες και τα εργαλεία ανάλυσης στόχων. Μπορείτε επίσης να μάθετε πόσο χρήσιμο μπορεί να είναι το Excel για οικονομικές αναλύσεις, παρακολούθηση δεδομένων και προβλέψεις

Το Μέρος 4, δείχνει πώς να δημιουργείτε μία περιεκτική παρουσίαση που τη θαυμάζει το κοινό! Θα μάθετε πώς μπορείτε να κάνετε μία παρουσίαση πιο ζωντανή και πιο πρωτότυπη, τόσο όταν δημιουργείτε την παρουσίασή σας, όσο και όταν την παρουσιάζετε.

Το Μέρος 5, σας δείχνει πώς να στέλνετε και να λαμβάνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και αρχεία, καθώς και πώς να διατηρείτε με το Outlook ένα βιβλίο διευθύνσεων και ένα ημερολόγιο. Θα μάθετε επίσης, όλους τους τρόπους παρακολούθησης και διαχείρισης του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου -και της ανεπιθύμητης αλληλογραφίας- στο Outlook.

Πηγή:δελτίο τύπου εκδ.Μ. Γκιούρδα

Άλλα βιβλία του συγγραφέα