NEWSLETTER

Συπληρώστε το email σας
για να λάβετε τις προσφορές
και τα νέα της Bookstation

Κατηγορίες / . / Έλληνες Εκδότες / Καπετάνιος Β. Αντώνιος / Κωνσταντάρα / Βασικές Αρχές Διατροφής στη Νοσηλευτική

SΜΑSΗ CUΤ ΡΒ

Βασικές Αρχές Διατροφής στη Νοσηλευτική
Susan Dudek

Εκδόσεις
Κωνσταντάρα

ISBN: 978-960-608-099-9
Κωδικός: 112692038
Σελίδες: 672
Σχήμα: 21Χ29cm
Εξώφυλλο: Χαρτόδετο
Ημερομηνία έκδοσης: 11/2022

Τιμή | 72 €

προσθήκη στο καλάθι

 

Το παρόν σύγγραμμα αποτελεί αναμφισβήτητα μια ολοκληρωμένη και διαχρονική προσφορά στους επαγγελματίες υγείας, μία στέρεα βάση θεωρητικής γνώσης και κλινικών δεξιοτήτων, που είναι τα απαραίτητα εφόδια στην καθημερινή πρακτική των φοιτητών των κλάδων υγείας, αλλά και πολύτιμο εφόδιο των έμπειρων επαγγελματιών υγείας. Ο αναγνώστης εύκολα μπορεί να περιηγηθεί μέσα από τα κεφάλαια του συγγράμματος και να θεμελιώσει βασικές ή να συμπληρώσει υπάρχουσες γνώσεις στην επιστήμη της Διατροφής. Το σύγγραμμα συνδέει με εύληπτη και συνεκτική, κλιμακωτή συγγραφή, όλους τους κρίκους που απαρτίζουν την αλυσίδα της διατροφικής επιστήμης, από την κλινική βιοχημεία των θρεπτικών συστατικών έως την θρεπτική υποστήριξη στη μονάδα εντατικής θεραπείας. (Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου) Αυτό το περιεκτικό και εύχρηστο σύγγραμμα σας προσφέρει τις γνώσεις και την εμπειρογνωσία ώστε να εφαρμόσετε τη διατροφική θεωρία στη φροντίδα των ασθενών σε όλο το φάσμα της νοσηλευτικής.

-Οδηγίες 2020-2025 για Αμερικανούς, σας εξοικειώνει με τις πιο σύγχρονες προσεγγίσεις της διατροφής στη νοσηλευτική επιστήμη.

-ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΟ! Η επιγραμματική παρουσίαση δίνει έμφαση στις απαραίτητες πληροφορίες με έναν εύχρηστο τρόπο γρήγορης αναφοράς.

- ΝΕΟ! Οι Περιλήψεις των Κεφαλαίων ενισχύουν με μία ματιά τις βασικές έννοιες.

-Τα Πλαίσια Κατανόησης των Εννοιών επεξηγούν έννοιες που πολλές φορές παρεννοούνται.

- Οι Παρουσιάσεις Περιπτώσεων συνδέουν τις έννοιες της διατροφικής θεωρίας με πρακτικές εφαρμογές σε ρεαλιστικές περιπτώσεις ασθενών.

- Οι πίνακες Νοσηλευτικής Διεργασίας σας κατευθύνουν σε κάθε βήμα της φροντίδας των ασθενών, από την αξιολόγηση μέχρι την εκτίμηση.

- Οι αναφορές «Πώς θα Απαντούσατε»; σας βοηθούν να απαντήσετε με αυτοπεποίθηση σε κοινές ερωτήσεις των ασθενών.

- Οι Ενισχυμένες Περιλήψεις των Κεφαλαίων παρέχουν απαραίτητες πληροφορίες και υπογραμμίζουν βασικές έννοιες για επανάληψη.

Πηγή:εκδ.Κωνσταντάρα