NEWSLETTER

Συπληρώστε το email σας
για να λάβετε τις προσφορές
και τα νέα της Bookstation

Κατηγορίες / . / Τεχνικά / Τεχνολογία / Κώδικαs Δημοσίων Εργων / ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΝΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΤ' ΑΡΘΡΟ 5η ΕΚΔΟΣΗ

SΜΑSΗ CUΤ ΡΒ

ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΝΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΤ' ΑΡΘΡΟ 5η ΕΚΔΟΣΗ
ΚΩΤΣΟΒΙΝΟΣ ΕΥΑΓ. ΒΑΣΙΛΗΣ

Εκδόσεις
ΚΩΤΣΟΒΙΝΟΣ ΕΥΑΓ. ΒΑΣΙΛΗΣ

Σελίδες: 735
Εξώφυλλο: χαρτόδετο
Ημερομηνία έκδοσης: 2008

Τιμή | 55.18 €

προσθήκη στο καλάθι

ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ με τον Ν.3669/08

Περιέχονται, ενημερωμένα όπως ισχύουν, ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ όπως ψηφίσθηκε με τον Ν.3669/08 και τα κυριότερα παραρτήματά του (αποφάσεις για τον Έλεγχος Ποιότητας Υλικών και Έργων, Πρόγρ. Ποιότητος Έργου (ΠΠΕ), αποφάσεις ΣΑΥ&ΦΑΥ, τους ελέγχους του ΕΣΠΕΛ). Περιέχονται ακόμα το ΠΔ.171/87 (έργα ΟΤΑ, με πληρέστατη νομολογία), το ΠΔ.186/96 (έργα Νομ. Αυτ/σης) και το ΠΔ.131/98 (έργα Περιφέρειας) και διάφορα άλλα πολύ χρήσιμα νομοθετήματα. Πατήστε εδώ για το εξώφυλλο

και Πληρέστατο Αλφαβητικό Ευρετήριο


Με τις εκδόσεις αυτές συνεχίσθηκε η προσπάθεια να αναφέρονται απλά και περιληπτικά όλα τα θέματα που είναι χρήσιμα ή μπορούν να φανούν χρήσιμα, χωρίς να είναι αναγκαίο να μετατραπεί ο Μηχανικός (Κατασκευαστής ή Μελετητής) σε Νομικό.

Τα βιβλία αυτά είναι απολύτως απαραίτητα τόσο για τους Μηχανικούς (Κατασκευαστές ή Μελετητές) Δημ. Έργων όσο και για τους Νομικούς ή τους Δικηγόρους γιατί μπορούν να βρουν πλούσια συνοπτική Νομολογία στο αντίστοιχο άρθρο εύκολα και γρήγορα.
Τα βιβλία έχουν εμπλουτισθεί με τις πιο πρόσφατες αναφορές και περιλήψεις αποφάσεων Δικαστηρίων, κυρίως νομολογία των Διοικ. Εφετείων (ΔΕφ) και του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) αλλά και του Αρείου Πάγου (ΑΠ), γνωμοδοτήσεων του Νομικού Συμβουλίου Κράτους (ΝΣΚ) αλλά και Εγκυκλίων του ΥΠΕΧΩΔΕ ιδίως σε εκείνες τις «δύσκολες» περιπτώσεις που έχει διαπιστωθεί από αυτά λάθος ή άλλη ερμηνεία ή παράλειψη ή υπάρχουν αντίθετες ερμηνείες.

Άλλα βιβλία του συγγραφέα