NEWSLETTER

Συπληρώστε το email σας
για να λάβετε τις προσφορές
και τα νέα της Bookstation

Κατηγορίες / . / Τεχνικά / Τεχνολογία / Τοπογραφία / Στοιχεία Τοπογραφίας

SΜΑSΗ CUΤ ΡΒ

Στοιχεία Τοπογραφίας
Στυλιανίδης Ευστράτιος

Εκδόσεις
Δίσιγμα

ISBN: 978-960-949-514-1
Σελίδες: 387
Σχήμα: 17x24cm
Εξώφυλλο: χαρτόδετο
Ημερομηνία έκδοσης: 16/11/2011

Τιμή | 31.5 €

προσθήκη στο καλάθι

Ο τίτλος του βιβλίου Στοιχεία Τοπογραφίας υποδηλώνει και τους πιθανούς αναγνώστες του. Το βιβλίο απευθύνεται σε αυτούς που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν τις βασικές γνώσεις και τα βασικά στοιχεία της Τοπογραφίας, προκειμένου να μπορούν να αντιμετωπίσουν τα βασικά τοπογραφικά προβλήματα. Για την καλύτερη κατανόηση του περιεχόμενου του βιβλίου, παρατίθενται 153 σχήματα, 36 πίνακες και 195 μαθηματικές σχέσεις.
Ο τίτλος του βιβλίου Στοιχεία Τοπογραφίας υποδηλώνει και τους πιθανούς αναγνώστες του. Το βιβλίο απευθύνεται σε αυτούς που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν τις βασικές γνώσεις και τα βασικά στοιχεία της Τοπογραφίας, προκειμένου να μπορούν να αντιμετωπίσουν τα βασικά τοπογραφικά προβλήματα.
Για την καλύτερη κατανόηση του περιεχόμενου του βιβλίου, παρατίθενται 153 σχήματα, 36 πίνακες και 195 μαθηματικές σχέσεις.
Το περιεχόμενο του συγγράμματος υπαγορεύτηκε από τις σημερινές ανάγκες και χαρακτηριστικά της Τοπογραφίας με στόχο να μην αποτελεί σύγγραμμα μόνο για Τοπογράφους Μηχανικούς αλλά και για όσους εμπλέκονται, έμμεσα ή άμεσα, με την Τοπογραφία, όπως π.χ. Πολιτικοί Μηχανικοί, Αρχιτέκτονες, Πολεοδόμοι, Χωροτάκτες, Μηχανικοί της Ανάπτυξης, Γεωπόνοι, Δασολόγοι, Γεωλόγοι κ.α.
Το περιεχόμενο του βιβλίου διαιρείται σε δώδεκα κεφάλαια. Ένα κεφάλαιο υπό τύπο παραρτήματος αφορά στις προδιαγραφές συμβόλων του Εθνικού Κτηματολογίου, ενώ σε μια άλλη ενότητα παρουσιάζεται ένα χρήσιμο τυπολόγιο και μαθηματικές σχέσεις, που χρησιμοποιούνται στα τοπογραφικά προβλήματα και στη συνήθη