NEWSLETTER

Συπληρώστε το email σας
για να λάβετε τις προσφορές
και τα νέα της Bookstation

Κατηγορίες / . / Αθλητισμός / Αθλητισμός & σπορ / Γυμναστική / EAS-Eating for Life

SΜΑSΗ CUΤ ΡΒ

EAS-Eating for Life
Phillips, Bill

Εκδόσεις
sportnut

ISBN: 978-960-442-003-2
Σελίδες: 400
Σχήμα: 24χ17
Εξώφυλλο: χαρτόδετο
Ημερομηνία έκδοσης: 2005

Τιμή | 22 €

προσθήκη στο καλάθι

 Πολυτελής έκδοση 400 σελίδων, στα ελληνικά.

Ο Οδηγός σας για Καλή Υγεία, Απώλεια Βάρους και Λίπους και Αύξηση Ενέργειας.
Περιέχει 150 συνταγές για γευστικά, θρεπτικά, ισορροπημένα γεύματα. Πρωινά, μεσημεριανά, βραδινά και επιδόρπια.

Τί είναι το βιβλίο Eating-for-Life;
Απολαύσατε πραγματικά το φαγητό που φάγατε σήμερα; Σας αρέσει πραγματικά η εμφάνισή σας και ο τρόπος που νιώθετε; Έχετε πάντα καλή υγεία και πολύ ενέργεια; Ο Bill Phillips, συγγραφέας του Body-for-Life (το οποίο έχει γίνει μέχρι σήμερα 5 φορές best-seller), ισχυρίζεται ότι η απάντηση σε αυτά τα ερωτήματα πρέπει να είναι «ΝΑΙ». Πιστεύει ότι το φαγητό πρέπει να είναι πηγή απόλαυσης, πηγή θετικής και ατελείωτης ενέργειας!
Ο Bill Phillips, ο οποίος θεωρείται ως ο πιο επιτυχημένος συγγραφέας σε θέματα διατροφής, έχει ισχυρά πιστεύω τα οποία έρχονται να ανατρέψουν τους μέχρι σήμερα διαδεδομένους τρόπους αδυνατίσματος. Υποστηρίζει ότι πολλές δίαιτες μπορούν να αποδειχτούν επικίνδυνες, είναι σχεδόν πάντοτε ανώφελες και αναποτελεσματικές.
Στο κάτω-κάτω, οποιονδήποτε τον απασχολεί έστω και στο ελάχιστο το θέμα της υγείας του, πρέπει να μάθει να τροφοδοτεί σωστά το σώμα του, όχι να το υποσιτίζει. Αντιθέτως, ο Bill Phillips προωθεί μια ασφαλή και σωστή λύση, η οποία συμπεριλαμβάνει ισορροπημένη διατροφή και θρεπτικά γεύματα σε τακτά χρονικά διαστήματα κατά τη διάρκεια της ημέρας. «Αυτή είναι η μόνη λύση για μακροχρόνια αποτελέσματα», εξηγεί.
Γεμάτο λογική και επιστημονικά στοιχεία, το "Eating for Life" έχει νόημα και ουσία. Είναι συγκεκριμένο. Υπάρχουν ξεκάθαρα «ναι» και «όχι» τα οποία βοηθούν τον κόσμο να απολαύσει το φαγητό του βελτιώνοντας συγχρόνως την φυσική του κατάσταση και την υγεία του. Όπως το πρώτο του βιβλίο, το "Body-for-Life", έτσι και αυτό το βιβλίο «λέει τα πράγματα όπως είναι». Δεν υπάρχουν υποσχέσεις για γρήγορες λύσεις, ούτε κόλπα για το μεταβολισμό, ούτε «θαύματα». Θα βρείτε μόνον ξεκάθαρες, απλές, πρακτικές και κατάλληλες αρχές για σωστή διατροφή για μια ζωή.
Το "Eating for Life" δεν έχει να κάνει με δίαιτες. Αφορά στην διατροφή του οργανισμού και όχι στην στέρησή του από την τροφή. Είναι μια πανδαισία θρεπτικών και απολαυστικών φαγητών που υποστηρίζουν την υγεία, ικανοποιώντας συγχρόνως την όρεξη. Είναι ένας ασφαλής και σωστός τρόπος ζωής, βασισμένος στα πιο προηγμένα ευρήματα της επιστήμης και μια πρακτική, λογική προσέγγιση η οποία λύνει το πρόβλημα της σωστής διατροφής οριστικά.