NEWSLETTER

Συπληρώστε το email σας
για να λάβετε τις προσφορές
και τα νέα της Bookstation

Κατηγορίες / . / Τεχνικά / Μηχανολογία / Ναυτικά Βιβλία / Μηχανικών Βιβλία / Γενικές Γνώσεις για Μηχανικούς Ε.Ν.

 Συνοπτική αναφορά στα κυριότερα μηχανικά θέματα για εύκολη χρήση από τους μηχανικούς κατά τη διάρκεια της εργασίας τους

Ο Εκδοτικός Οίκος "ΕΜΜ. ΣΤΑΥΡΙΔΑΚΗ" συνεχίζοντας τις προσπάθειες του για τον εμπλουτισμό, τον εκσυγχρονισμό και τη συνεχή ενημέρωση της Ελληνικής ναυτιλιακής βιβλιογραφίας στις νέες εξελίξεις προχώρησε στην έκδοση του παρόντος βιβλίου με τίτλο "ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ Ε.Ν.".
Σκοπός του ανωτέρω βιβλίου είναι να αποτελέσει ένα χρήσιμο συνοπτικό βοήθημα για τους μηχανικούς του εμπορικού ναυτικού, οι οποίοι διαθέτουν τη βασική θεωρητική κατάρτιση και την πρακτική εμπειρία.
Στο βοήθημα αυτό που είναι ενημερωμένο και εμπλουτισμένο με τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις, του τομέα που ενδιαφέρει το μηχανικό Ε.Ν., μπορεί ο τελευταίος ν' ανατρέχει ανά πάσα στιγμή κατά την εκτέλεση των καθηκόντων του, χωρίς να είναι ανάγκη να καταφεύγει σε ογκώδη βοηθήματα.
Οι βασικές κατευθυντήριες οδηγίες που περιέχονται στο παρόν βιβλίο καθώς και οι καινοτομίες που εισάγονται θεωρείται βέβαιο ότι θα βοηθήσουν αποτελεσματικά τους Έλληνες μηχανικούς του εμπορικού ναυτικού προκειμένου αυτοί ν" ανταποκριθούν στις σύγχρονες απαιτήσεις των πλοίων.