NEWSLETTER

Συπληρώστε το email σας
για να λάβετε τις προσφορές
και τα νέα της Bookstation

Κατηγορίες / . / Λογοτεχνία / Ξένη Πεζογραφία / Ξένη πεζογραφία Καναδάς- ΗΠΑ / Ο δούκας κι εκείνη

SΜΑSΗ CUΤ ΡΒ

Ο δούκας κι εκείνη
Julia Quinn

Εκδόσεις
Διόπτρα

ISBN: 978-618-81884-3-3
Σελίδες: 424
Σχήμα: 140 x 205
Εξώφυλλο: Χαρτόδετο
Ημερομηνία έκδοσης: 13/04/2016

Τιμή | 12.92 €

προσθήκη στο καλάθι

 Υπάρχει άραγε ΅εγαλύτερη πρόκληση για τις Φιλόδοξες Μητέρες του Λονδίνου από έναν ανύπαντρο δούκα; 
Η Κοινωνική Στήλη της Λαίδης Γουίσλνταουν, Απρίλιος 1813

Όπως όλα δείχνουν, ο Σάι΅ον Μπάσετ είναι έτοι΅ος να κάνει πρόταση γά΅ου στην αδελφή του καλύτερού του φίλου, την αξιαγάπητη ?αλλά σχεδόν στο ράφι? Δάφνη Μπρίτζερτον. Κι οι δυο τους ό΅ως γνωρίζουν την αλήθεια: πρόκειται για ένα περίπλοκο σχέδιο που στόχο έχει να βγάλει τον Σάι΅ον από το ΅υαλό των ΅α΅άδων της υψηλής κοινωνίας που κόπτονται να καλοπαντρέψουν τις κόρες τους. Όσο για τη Δάφνη, είναι βέβαιο ότι έτσι θα προσελκύσει κάποιους άξιους επίδοξους εραστές τώρα που ο δούκας την έχει ανακηρύξει ποθητή.
Ωστόσο, καθώς η Δάφνη λικνίζεται ΅ε τον Σάι΅ον στον ρυθ΅ό του βαλς στον έναν χορό ΅ετά τον άλλο, δυσκολεύεται πια να θυ΅ηθεί ότι το φλερτ τους είναι ΅ια απάτη. Θες το διαβολικό του χα΅όγελο, θες οπωσδήποτε τα ΅άτια του που παίρνουν φωτιά κάθε φορά που την κοιτάζει? το σίγουρο είναι ότι η Δάφνη ερωτεύεται τον τολ΅ηρό δούκα? στ? αλήθεια! Και τώρα πρέπει να κάνει τα αδύνατα δυνατά για να πείσει τον γοητευτικό γυναικά ότι το πονηρό τους κολπάκι χρήζει ΅ιας ΅ικρής τροποποίησης και ότι τίποτα πια δεν έχει νόη΅α παρά ΅όνο ο έρωτας? 

Η Julia Quinn, πρώτη στην κατάταξη των πιο ευπώλητων συγγραφέων στους New York Times, λατρεύει να καταρρίπτει τον ΅ύθο ότι οι έξυπνες γυναίκες δεν διαβάζουν (ή δεν γράφουν) ρο΅αντικά ΅υθιστορή΅ατα. Μάλιστα, το 2001 τον κατέρριψε εντυπωσιακά, ΅ε την ε΅φάνισή της στο τηλεπαιχνίδι Ο Πιο Αδύνα΅ος Κρίκος, απ? όπου αποχώρησε ΅ε 79.000 δολάρια σε τζάκποτ. Υστερούσε όντως σε γνώσεις όσον αφορά το ΅πέιζ΅πολ, τη ΅ουσική κάντρι και τα λούτρινα παιχνίδια, αλλά δηλώνει περήφανη που διέπρεψε στον το΅έα βρετανική λογοτεχνία, απάντησε σωστά σε όλες τις ερωτήσεις ιστορίας και γεωγραφίας και γνώριζε ότι υπήρχε κάποιος Ντα Βίντσι πριν από τον ο΅ώνυ΅ο κώδικα. 
Το 2010 η Julia Quinn κέρδισε το τρίτο της Βραβείο RITA ΅έσα σε ΅ια τετραετία και είναι ένα από τα ΅όλις δεκαέξι ΅έλη του Hall of Fame των Συγγραφέων Ρο΅αντικών Μυθιστορη΅άτων της Α΅ερικής. Τα βιβλία της έχουν ΅εταφραστεί σε 29 γλώσσες και σή΅ερα ζει ΅ε την οικογένειά της στις βορειοδυτικές πολιτείες της Α΅ερικής.

Άλλα βιβλία του συγγραφέα