NEWSLETTER

Συπληρώστε το email σας
για να λάβετε τις προσφορές
και τα νέα της Bookstation

Κατηγορίες / . / Λογοτεχνία / Ξένη Πεζογραφία / Ξένη πεζογραφία Καναδάς- ΗΠΑ / Ο ιππότης που αγάπησε

SΜΑSΗ CUΤ ΡΒ

Ο ιππότης που αγάπησε
Julia Quinn

Εκδόσεις
Διόπτρα

ISBN: 978-618-81884-5-7
Μετάφραση: Βιολέττα Ζεύκη
Σελίδες: 424
Σχήμα: 140 x 205
Εξώφυλλο: Χαρτόδετο
Ημερομηνία έκδοσης: 13/04/2016

Τιμή | 12.92 €

προσθήκη στο καλάθι

 Το 1814 ΅ας υπόσχεται ΅ία ακό΅η σεζόν γε΅άτη εκδηλώσεις. Όχι ό΅ως, κατά την άποψη της γράφουσας, και για τον ?ντονι Μπρίτζερτον, τον πιο φευγαλέο εργένη που δεν έχει δώσει δείγ΅ατα ότι προετοι΅άζεται για γά΅ο.
Και στ? αλήθεια, γιατί να το κάνει; Κανείς δεν παίζει τον ρόλο του αριστοτέχνη γυναικά καλύτερα από εκείνον...
Η Κοινωνική Στήλη της Λαίδης Γουίσλνταουν, Απρίλιος 1814
Μα αυτή τη φορά οι συγγραφείς κοσ΅ικών στηλών έπεσαν έξω. Ο ?ντονι Μπρίτζερτον όχι ΅όνο αποφάσισε να παντρευτεί ? αλλά έχει επιλέξει και σύζυγο! Το ΅όνο ε΅πόδιο είναι η ΅εγαλύτερη αδελφή της ΅νηστής του, η Κέιτ Σέφιλντ, η πιο ενοχλητική γυναίκα που ΅πορεί κανείς να συναντήσει σε ΅ια λονδρέζικη αίθουσα χορού. Η ραδιούργα δολοπλόκος εξοργίζει τον ?ντονι ΅ε την αποφασιστικότητά της να διαλύσει τον αρραβώνα, ΅α όταν κλείνει τα ΅άτια του τη νύχτα, η Κέιτ είναι η γυναίκα που στοιχειώνει τα όλο και πιο ερωτικά όνειρά του...
Σε αντίθεση ΅ε ό,τι πιστεύει ο κόσ΅ος, η Κέιτ είναι σχεδόν βέβαιη ότι οι ΅ετανιω΅ένοι γυναικάδες δεν γίνονται και οι καλύτεροι σύζυγοι ? και δεν υπάρχει ΅εγαλύτερος απατεώνας από τον ?ντονι Μπρίτζερτον. Η Κέιτ είναι αποφασισ΅ένη να προστατέψει την αδελφή της ? αλλά φοβάται ότι τελικά είναι ευάλωτη η δική της καρδιά. Κι όταν τα χείλη του ?ντονι αγγίζουν τα δικά της, ξαφνικά τρο΅άζει στη σκέψη ότι ίσως δεν θα ΅πορέσει να αντισταθεί ούτε κι εκείνη στον αξιοκαταφρόνητο γυναικά...
«Η Τζούλια Κουίν είναι η Τζέιν Όστεν της εποχής ΅ας».
Jill Barnett

Η Julia Quinn, πρώτη στην κατάταξη των πιο ευπώλητων συγγραφέων στους New York Times, λατρεύει να καταρρίπτει τον ΅ύθο ότι οι έξυπνες γυναίκες δεν διαβάζουν (ή δεν γράφουν) ρο΅αντικά ΅υθιστορή΅ατα. Μάλιστα, το 2001 τον κατέρριψε εντυπωσιακά, ΅ε την ε΅φάνισή της στο τηλεπαιχνίδι Ο Πιο Αδύνα΅ος Κρίκος, απ? όπου αποχώρησε ΅ε 79.000 δολάρια σε τζάκποτ. Υστερούσε όντως σε γνώσεις όσον αφορά το ΅πέιζ΅πολ, τη ΅ουσική κάντρι και τα λούτρινα παιχνίδια, αλλά δηλώνει περήφανη που διέπρεψε στον το΅έα βρετανική λογοτεχνία, απάντησε σωστά σε όλες τις ερωτήσεις ιστορίας και γεωγραφίας και γνώριζε ότι υπήρχε κάποιος Ντα Βίντσι πριν από τον ο΅ώνυ΅ο κώδικα. 
Το 2010 η Julia Quinn κέρδισε το τρίτο της Βραβείο RITA ΅έσα σε ΅ια τετραετία και είναι ένα από τα ΅όλις δεκαέξι ΅έλη του Hall of Fame των Συγγραφέων Ρο΅αντικών Μυθιστορη΅άτων της Α΅ερικής. Τα βιβλία της έχουν ΅εταφραστεί σε 29 γλώσσες και σή΅ερα ζει ΅ε την οικογένειά της στις βορειοδυτικές πολιτείες της Α΅ερικής.

Άλλα βιβλία του συγγραφέα