NEWSLETTER

Συπληρώστε το email σας
για να λάβετε τις προσφορές
και τα νέα της Bookstation

Κατηγορίες / . / Λογοτεχνία / Νεοελληνική λογοτεχνία / Ξένη Λογοτεχνία / Λυκόφως 2 - Νέα Σελήνη

SΜΑSΗ CUΤ ΡΒ

Λυκόφως 2 - Νέα Σελήνη
Stephenie Meyer

Εκδόσεις
Ψυχογιός

ISBN: 978-618-01-2212-1
Μετάφραση: Λατσίνου Βασιλική
Σελίδες: 512
Σχήμα: 14 x 21cm
Εξώφυλλο: Χαρτόδετο
Ημερομηνία έκδοσης: 23/11/2017

Τιμή | 14.94 €

προσθήκη στο καλάθι

 Για την Μπέλα Σουάν ένα μόνο είναι πιο σημαντικό από την ίδια τη ζωή: ο Έντουαρντ Κάλεν. Αλλά το να είσαι ερωτευμένος με έναν βρικόλακα είναι πολύ πιο επικίνδυνο απ? ό,τι θα μπορούσε να φανταστεί ποτέ η Μπέλα. Ο Έντουαρντ έχει ήδη σώσει την αγαπημένη του από έναν σατανικό βρικόλακα, αλλά τώρα, καθώς η σχέση τους απειλεί ό,τι αγαπούν περισσότερο, συνειδητοποιούν ότι όλο δεν είναι παρά η αρχή σε μια κατάσταση που μπορεί να αποδειχτεί καταστροφική? 


Στη συνέχεια του παγκόσμιου μπεστ σέλερ ΛΥΚΟΦΩΣ, η Stephenie Meyer μάς χαρίζει μια ακόμη ακαταμάχητη ιστορία γεμάτη ρομαντισμό, αγωνία και στοιχεία υπερφυσικού. Με πάθος και απρόσμενες ανατροπές, αυτό το ερωτικό έπος είναι έτοιμο να κατακτήσει τη λογοτεχνική αθανασία.

Η ΣΤΕΦΕΝΙ MΑΪΕΡ έχει πτυχίο Αγγλικής Λογοτεχνίας από το Πανεπιστήμιο Brigham Young. Η ευπώλητη σειρά της ΛΥΚΟΦΩΣ έχει πουλήσει 155 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως. Το 2008 εξέδωσε το μυθιστόρημα ΤΟ ΣΩΜΑ, το πρώτο της βιβλίο για ενηλίκους, το οποίο έφτασε στο νούμερο 1 στις λίστες των New York Times και Wall Street Journal και μεταφέρθηκε και στον κινηματογράφο το 2013. Ζει στην Αριζόνα με τον σύζυγό της και τους τρεις γιους τους. Από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ κυκλοφορούν τα βιβλία της για εφήβους ΛΥΚΟΦΩΣ, ΖΩΗ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΣ και το μυθιστόρημά της για ενηλίκους Η ΧΗΜΙΚΟΣ.

STEPHENIE MEYER

Άλλα βιβλία του συγγραφέα