NEWSLETTER

Συπληρώστε το email σας
για να λάβετε τις προσφορές
και τα νέα της Bookstation

Κατηγορίες / . / Λογοτεχνία / Νεοελληνική λογοτεχνία / Ξένη Λογοτεχνία / Ξένη Λογοτεχνία I / Χαραυγή

SΜΑSΗ CUΤ ΡΒ

Χαραυγή
Stephenie Meyer

Εκδόσεις
Ψυχογιός

ISBN: 978-618-01-2216-9
Μετάφραση: Λατσίνου Βασιλική
Σελίδες: 728
Σχήμα: 14 x 21 εκ.
Εξώφυλλο: χαρτόδετο
Ημερομηνία έκδοσης: 21/02/2019

Τιμή | 16.92 €

προσθήκη στο καλάθι

 Η Μπέλα, διχασμένη ανάμεσα στο έντονο πάθος της για τον Έντουαρντ και τη στιβαρή φιλία της με τον Τζέικομπ, βρίσκεται στο τέλος μιας δύσκολης χρονιάς γεμάτης πειρασμούς, απώλειες και συγκρούσεις. ?ραγε, θα επιλέξει να μπει στον σκοτεινό και γοητευτικό κόσμο των αθανάτων ή θα προτιμήσει να ακολουθήσει μια ήρεμη ανθρώπινη ζωή; Τα πάντα εξαρτώνται από τη δική της απόφαση. Και καθώς ένα σωρό αναπάντεχα γεγονότα ξετυλίγονται μπροστά της, ο κίνδυνος να καταστραφούν όλα είναι πιο ορατός από ποτέ?  


Στο τελευταίο μέρος του επικού μπεστ σέλερ ΛΥΚΟΦΩΣ, έρχονται στο φως τα μυστικά της παθιασμένης σχέσης της Μπέλα και του Έντουαρντ που καθήλωσε εκατομμύρια αναγνώστες.

Η ΣΤΕΦΕΝΙ MΑΪΕΡ έχει πτυχίο Αγγλικής Λογοτεχνίας από το Πανεπιστήμιο Brigham Young. Η ευπώλητη σειρά της ΛΥΚΟΦΩΣ έχει πουλήσει 155 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως. Το 2008 εξέδωσε το μυθιστόρημα ΤΟ ΣΩΜΑ, το πρώτο της βιβλίο για ενηλίκους, το οποίο έφτασε στο νούμερο 1 στις λίστες των New York Times και Wall Street Journal και μεταφέρθηκε και στον κινηματογράφο το 2013. Ζει στην Αριζόνα με τον σύζυγό της και τους τρεις γιους τους. Από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ κυκλοφορούν τα βιβλία της για εφήβους ΛΥΚΟΦΩΣ, ΖΩΗ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΣ και το μυθιστόρημά της για ενηλίκους Η ΧΗΜΙΚΟΣ.

Άλλα βιβλία του συγγραφέα