NEWSLETTER

Συπληρώστε το email σας
για να λάβετε τις προσφορές
και τα νέα της Bookstation

Κατηγορίες / . / Έλληνες Εκδότες / Γεωργαντά Αικατερίνη / Γαλανάκης Μαρίνος / PAX JUDAICA ή Παγκοσμιοποίηση

SΜΑSΗ CUΤ ΡΒ

PAX JUDAICA ή Παγκοσμιοποίηση
Μαρίνος Σπύρ. Γαλανάκης

Εκδόσεις
Κεντρική-Διάθεση Bookstation.gr

ISBN: 978-960-93-4659-7
Σελίδες: 399
Σχήμα: 17 x 24 εκ.
Εξώφυλλο: χαρτόδετο
Ημερομηνία έκδοσης: 2013

Τιμή | 30 €

προσθήκη στο καλάθι

«Pax Judaica ή Παγκοσμιοποίηση » 2013 . Στο βιβλίο περιέχεται : η Βιογραφία  του Νικ.Ψαρουδάκη .«Τάδε λέγει ...Ιεχωβάς.Ποιοι  κρύβονται  πίσω απο της ατυχίες του Ελληνισμού και τις καταστροφές Ελλάδας -Κύπρου ,και διαχρονικά απομυζούν  τον ιδρώτα και το αίμα των Ελλήνων.Το φιάσκο:Φάκελος της Κύπρου.Ποιοι πρόδωσαν τον Αγώνα της Κύπρου. Το σχέδιο διαμελισμού της Ελλάδας .Το Σχσέδιο διαμελισμού της Συρίας. Τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών και πως εφαρμόζονται κατά το παρόν.        

 

Περιεχόμενα 

1)Προλεγόμενα                                       Σελ. 17

2)Νικόλαος Σταύρου Ψαρουδάκης          Σελ.23

3)Τάδε λέγει ...Ιεχωβάς                            Σελ. 81

4)Τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών  Σελ. 297

5)Σχέδιο  διαμελισμού της Συρίας           Σελ. 367

6)Αντί Επιλόγου                                       Σελ.  387    

 

«Ο  Συγγραφέας κ. Μαρίνος Σπυρ. Γαλανάκης γεννήθηκε στο χωριό Πηγή του Ρεθέμνους στις 10.3.1936 από γονείς βασικά αγρότες. 

Αποφοίτησε από την Παιδαγωγική Ακαδημία Ηρακλείου στα 1957. Μετά τη στρατιωτική του θητεία διορίστηκε Δάσκαλος στη δημόσια πρωτοβάθμια εκπαίδευση και δίδαξε σε Δημόσια Σκολειά της περιφέρειας και της πόλης του Ρεθέμνους της Κρήτης. Μετεκπαιδεύτηκε στο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο και το Διδασκαλείο Δημοτικής Εκπαίδευσης. Παρακολούθησε εκπαιδευτικά σεμινάρια. Ασχολήθηκε με τη Δημοσιογραφία κ έχει στο ενεργητικό του πάνω από 2000 τίτλους άρθρων κ επιφυλλίδων σε τοπικές εφημερίδες και σε περιοδικά. Χρημάτισε μέλος του Δ.Σ. της Εταιρίας Θεάτρου Κρήτης (ΕΘΕΚ) και του Διδασκαλικού Συλλόγου Ρεθύμνης. Έχει συγγράψει, εκδώσει και κυκλοφορήσει  8 βιβλία. Το τελευταίο του ιστορικό έργο εκδόθηκε και κυκλοφορεί από το Μάη 2019 σε δυο τόμους,  με τον τίτλο «Η Επανάσταση της Κρήτης 1878. Αποκαλύψεις - Καταγγελίες».

Άλλα βιβλία του συγγραφέα